Descobreix la Costa Brava

Kilimbu.com us ajuda a descobrir els llocs més interessants de les poblacions gironines. Hi podreu trobar informació d'entitats i empreses relacionades amb el sector turístic que estan ubicades a les nostres comarques. Des del menú principal, podeu accedir a les més de 4.000 referències, que hi ha actualment, distribuïdes amb diferents seccions i subseccions.

 

La proposta destacada ...

Nucli medieval de Pals

Llegeix més ...

Aquí podeu veure'n més propostes ...


Com podeu participar-hi?

La seva empresa es troba a kilimbu.com

Si vostè és propietari o responsable d'alguna de les empreses o entitats que apareixen a kilimbu.com i vol millorar o canviar la informació bàsica que hi apareix, pot registrar-se i tindrà accés a modificar i ampliar la informació de la seva empresa o entitat. Podrà modificar les dades bàsiques, la descripció, localització i els camps extra, inserir una fotografia, un vídeo i un document per descarregar.

 

La seva empresa NO es troba a kilimbu.com

Som conscients que hi ha moltes empreses o entitats que no estan presents al nostre portal; per tant, si vostè és propietari o responsable d'alguna empresa o entitat, relacionada amb el sector turístic que està ubicada a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, i no apareix a kilimbu.com i vol sortir-hi, pot registrar-se i tindrà accés a introduir la informació de la seva empresa o entitat.

 

Vol contractar publicitat a kilimbu.com

Si vostè creu que, kilimbu.com és un lloc interessant, on hi ha molts usuaris que poden consultar aquest portal, i vol anunciar-se en alguna de les diferents seccions, pot contractar un bàner publicitari.

 

Demana més informació

Atenció! Aquest lloc web utilitza cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Política de Cookies